Penulis: Endang Sumardi

KOTA SUKABUMI KRISIS LAHAN KUBURAN

Reporter / Redaktur : ENDANG SUMARDI Kota Sukabumi krisis lahan kuburan, sarta bisa ngabalukarkeun teu ngabogaan lahan pikeun kuburan. Sabab sakumaha anu diungkabkeun ku Kapala UPT (Unit Palaksana Téknis) Pamakaman DLH (Dines Lingkungan Hirup) Kota …