PANYALAGARAAN UPACARA MILANG KALA KA 73 KAMERDÉKAAN RI TAUN 2018 TINGKAT INSTANSIONAL

Reporter / Redaktur : ENDANG SUMARDI

Panyalagaraan Upacara Milang Kala Ka 73 Kamerdékaan RI Taun 2018 Tingkat Instansional, 17 Agustus 2018, di satiap Instansi, Kacamatan, BUMN jeung BUMD sarta Pausahaan Swasta katut Sakola jeung Paguron Luhur di Kota Sukabumi, dilaksanakeun sacara babarengan, nya éta ti pukul 07.00 WIB nepi ka réngsé, diantarana di Setda Kota Sukabumi.

Anapon nu jadi Inspéktur Upacara, nya éta Panjabat Sekertaris Daérah Kota Sukabumi, Drs. H. Saléh Makbullah, M.Si., Cadangan Inspéktur Upacara Asistén Administrasi Setda Kota Sukabumi, Drs. H. Kostaman, M.M., Perwira Upacara Kapala Bagian Kauangan jeung Kapagawéan Setda Kota Sukabumi, M. Achrijadin, S.Sos., M.Si., Cadangan Perwira Upacara Kapala Bagian Paékonomian, Pangwangunan jeung Gawé Bareng Daérah Setda Kota Sukabumi, Rahmat Sukandar, S.Si., M.T., M.Sc., Komandan Upacara Nia Vaulina, S.H., Cadangan Komandan Upacara Diwan Permana, S.STP., Pangibar Bandéra Mérah Putih PPI (Purna Paskibraka Indonésia) Kota Sukabumi, jeung Satuan Musik Marching Band Gema Swara Korpri Kota Sukabumi.

Ěta upacara téh dieusi ku Ngaheningkeun Cipta miéling jasa-jasa para Pahlawan dipingpin ku Inspéktur Upacara, Pamacaan Naskah Pancasila ku Kapala Bagian Tata Pamaréntahan Setda Kota Sukabumi, Punjul Saépul Hayat, S.STP., M.Si., Pamacaan Naskah Pangbukaan Undang-Undang Dasar 1945 ku Kapala Bagian Hukum Setda Kota Sukabumi, Ěén Rukmini, S.H., M.H., sarta Pamacaan Téks Proklamasi Kamerdékaan RI ku Inspéktur Upacara, anu dimimitian ku Tanda Kabesaran Buka jeung dipungkas ku Tanda Kabesaran Tutup katut Andika Bhayangkari.

Salajuna nu Maca Doa ti Bagian Administrasi Kasajahtraan Rahayat Setda Kota Sukabumi, Ustadz Yusup Mulyadin, S.Hi., sarta Pamanggul Catur Kapala Sub Bagian Umum jeung Kapagawéan Diskominfo (Dines Komunikasi jeung Informatika) Kota Sukabumi, Luri Rustia Indriani, S.IP., jeung Kaamanan Sat Pol PP (Satuan Polisi Pamong Praja) Kota Sukabumi.

Sedengkeun pamilon upacara, nya éta para Asistén Daérah Setda Kota Sukabumi, para Kapala Bagian, Kapala Sub Bagian jeung Staf di lingkungan Setda Kota Sukabumi, sarta Kapala, Sekertaris, para Kapala Widang, Kapala Sub Bagian, Kapala Séksi jeung Staf di lingkungan Diskominfo (Dines Komunikasi jeung Informatika) Kota Sukabumi, Dispusip (Dines Perpustakaan Umum Daérah) Kota Sukabumi, BPKD (Badan Pangalolaan Kauangan Daérah) Kota Sukabumi, katut BKPSDM (Badan Kapagawéan jeung Pangembangan Sumber Daya Manusa) Kota Sukabumi.

Saréngséna Upacara, diteruskeun Pamasrahan Duplikat Bandéra Pusaka Mérah Putih, ti Panjabat Sekertaris Daérah Kota Sukabumi ka Pasukan Nu Mawa Duplikat Bandéra Pusaka Mérah Putih ti Sat Pol PP Kota Sukabumi, pikeun dikibarkeun ku Paskibraka (Pasukan Pangibar Bandéra Pusaka) Kota Sukabumi Taun 2018, dina Upacara Milang Kala Ka 73 Kamerdékaan RI Taun 2018 Tingkat Kota Sukabumi, di Lapangan Merdeka Kota Sukabumi.

Leave a Reply