Kategori: Berita Kota

BPBD KOTA SUKABUMI GEUS NGABENTUK TRC-PB

Reporter : ENDANG SUMARDI BPBD (Badan Pananggulangan Bencana Daérah) Kota Sukabumi, geus ngabentuk TRC-PB (Tim Réaksi Cepet Pananggulangan Bencana), cindekna dina Diseminasi PKDR (Panguatan Kasiapsiagaan Daérah Rawan) Bencana Hidrométéorologi, anu lumangsung tanggal 5 Désémber 2017, …