Kategori: Walikota

PANYUSUNAN RTRW KOTA SUKABUMI

Reporter/Redaktur/Editor : ENDANG SUMARDI Sakumaha anu ditandeskeun ku Wali Kota Sukabumi, H. Achmad Fahmi, panyusunan RTRW (Rancana Tata Rohang Wewengkon) Kota Sukabumi, dilaksanakeun dumasar kana asas jeung kaidah-kaidah parancanaan, anu ngawengku asas kasaluyuan, kasarasian, kapaduan, …