Kategori: Umum

AYANA KOPRASI TÉH KACIDA PENTINGNA

Reporter/Redaktur/Editor : ENDANG SUMARDI Ayana koprasi téh kacida pentingna, lantaran dina mangsa nu bakal datang baris jadi panggerak ékonomi anu tanggoh. Ku lantaran kitu, ayana kawijakan atawa aturan jeung undang-undang pamaréntah anu ngatur ngeunaan kahirupan …